Roșu Bordeaux /100g

11101 /100

Nou

Betanină extrasă din Sfeclă Roșie.

________________________

Prețul afișat (vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA și este valabil pentru o singură unitate de ambalare de 100g.

Mai multe detalii

Colorant alimentar natural roșu, ce are ca principiu de colorare Betanina, extrasă din rădăcină de Sfeclă Roșie.

Are o nuanță roșu - cald.

Se prezintă sub formă de lichid hidrosolubil și are putere de colorare bună.

Rezistent până la temperaturi de maximum 80 grade Celsius, în funcție de aplicație si metoda de tratament termic.

Stabil la expunerea directă la lumină maximum 10 zile. În cazul produselor cu termen de valabilitate mai mare, se recomandă ambalarea acestora în materiale opace.

Poate fi folosit în orice produs alimentar fără grăsimi (sau cu conținut scăzut de grăsimi) și care nu necesită tratament termic la temperaturi ridicate, precum:

✧ sucuri și alte băuturi răcoritoare proaspete, fără pasteurizare

✧ creme, glazuri, icing, fondant, marțipan, pastă de zahăr, frișcă, ciocolată albă și alte produse de cofetărie

✧ vată de zahăr

✧ înghețată, iaurt, lapte bătut și alte produse lactate

✧ pufarine, floricele și alte cereale expandate

✧ anumite preparate din carne

✧ produse nealimentare precum pet-food, nade pentru pescuit, furaje animale, etc.

✧ nu conține alergeni

CuloareRoșu
SolubilitateHidrosolubil (solubil în apă)
Principiu colorant - pigmentSuc de Sfeclă Roșie
FormaLichid
Greutate netă100g
Stabilitate la lumină++
Stabilitate la tratament termic++
Stabilitate la pH scăzut++++
Putere de colorare+++
Vâscozitate+++
Temperatura de depozitare4 - 8°C
Nr. ingrediente în compoziție2
Lista ingredienteVă rugăm să ne contactați telefonic sau pe e-mail (detalii pe pagina Contact)

Scrieți un comentariu

Roșu Bordeaux /100g

Roșu Bordeaux /100g

Betanină extrasă din Sfeclă Roșie.

________________________

Prețul afișat (vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA și este valabil pentru o singură unitate de ambalare de 100g.

Scrieți un comentariu