Utilizarea Coloranților Naturali în Floricele / Pop Corn
Floricelele de porumb vor fi mult mai atractive dacă le colorăm. Desigur, doar cu Coloranți Naturali!
Pentru floricele SĂRATE: putem folosi Coloranții Naturali liposolubili (solubili în ulei/grăsimi):
Mod de utilizare:
- Colorantul se adaugă în uleiul în care se expandează floricelele, amestecându-se continuu, pentru a se acoperi întreaga suprafață
- Se pot combina oricare dintre coloranții liposolubili, pentru a se obține nuanțe de culoare intermediare
Pentru floricele DULCI: putem folosi Coloranții Naturali hidrosolubili:
- Verde Mentă (din Clorofilă), pentru a obține diverse nuanțe de verde. Vă sugerăm să amestecați Verde Mentă cu puțin Galben Lămâie, pentru nuanțe de verde-măr. Click aici pentru Verde Mentă
Mod de utilizare:
- Se prepară siropul de zahăr cu aroma preferată
- Dacă se prepară la cald, se lasă siropul să se racească puțin, după care se adaugă Coloranții Naturali în sirop până ce acesta capătă culoarea și intensitatea dorite.
- Se toarnă siropul colorat peste floricele și se amestecă bine până ce culoarea acoperă bine suprafața floricelelor
Sfaturi:
- Folosiți vase separate pentru fiecare culoare dorită
- Uscați-le puțin cu aer înainte de a combina diferitele culori de floricele obținute. Astfel pot fi formate mai ușor în bulgări.
Nu uitați să promovați floricelele: "Cu Coloranți Naturali!"