Important! în lunile IULIE și AUGUST 2024, funcționăm doar în zilele de LUNI, MARȚI și MIERCURI, ale fiecărei săptămâni.
Comenzile plasate în zilele de Joi și Vineri vor fi procesate începând cu următoarea zi de Luni.

Fântâni arteziene 

Colorarea apei din fântâni arteziene

Pentru a da un aspect original și spectaculos apei din fântâna arteziană, și în același timp pentru a nu pune în pericol mediul și sănatatea celor care pot intra în contact cu aceasta, vă recomandăm coloranții alimentari naturali lichizi hidrosolubili:

  • Verde Mentă (din Clorofilă), pentru a obține diverse nuanțe de verde. Vă sugerăm să amestecați Verde Mentă cu puțin Galben Lămâie, pentru nuanțe de verde-măr. Click aici pentru Verde Mentă

Acești coloranți vor da un aspect transparent-colorat apei.

Sfaturi:

- Pentru această aplicație, recomandăm utilizarea coloranților naturali în dozaje mici, între 0.05 și 0.5% din cantitatea totală de apă.

- Recomandăm adăugarea coloranților naturali treptat în apă, pentru a stabili nuanța finală dorită și a nu consuma inutil coloranții prin supra-colorare.

- Coloranții naturali se curăță cu ușurință de pe suprafețele lucioase, dar pot colora în profunzime suprafețele poroase (de ciment sau alte materiale cu porozitate). De aceea recomandăm testarea coloranților pe suprafața de contact, diluați în prealabil.

- În cazul în care coloranții au intrat în contact cu suprafețe poroase, pătându-le, acestea pot fi curățate cu substanțe chimice specifice.