Important! În perioada 25 Decembrie 2019 - 5 Ianuarie 2020 nu se vor procesa și expedia comenzi.
Comenzile plasate în această perioadă vor fi procesate și expediate începând cu 6 Ianuarie 2020.

Nada pescuit 

Utilizarea Coloranților Naturali în nade/momeli pentru pescuit

Pentru a face nada mai atractivă pentru captura cea mare și, în același timp pentru a nu polua bălțile, lacurile sau râurile, vă oferim coloranții alimentari naturali, care pot fi folosiți de la prepararea nadelor complexe, a dip-urilor, pâna la simpla mămăligă sau la colorarea viermușilor.

Vă recomandăm următorii Coloranți Naturali lichizi hidrosolubili:

  • Roșu Bordeaux (din Sfeclă Roșie, pigmentul fiind Betanina), pentru a obține nuanțe de la roz la roșu vișiniu, în funcție de dozajul utilizat. Click aici pentru Roșu Bordeaux
  • Roșu Măceasă P (carmin pulbere), pentru nuanțe de roșu intens spre magenta, potrivit pentru colorarea viermușilor sau a mămăligii. Rezistă la temperaturi înalte. Click aici pentru Roșu Măceasă P
  • Verde Mentă (din Clorofilă), pentru a obține diverse nuanțe de verde. Vă sugerăm să amestecați Verde Mentă cu puțin Galben Lămâie, pentru nuanțe de verde-măr. Click aici pentru Verde Mentă

  • În afara coloranților naturali propuși mai sus, în portofoliul nostru de produse se mai găsesc și coloranți fluorescenți (non-toxici) de mare concentrație, în mai multe nuanțe, care sunt folosiți cu succes la pescuitul ciprinidelor. Vă rugăm să ne contactați telefonic sau pe e-mail pentru detalii referitoare la acești coloranți.

Recomandări:

- În cazul în care se dorește colorarea mămăligii sau a altor tipuri de nade preparate la foc, colorantul trebuie adăugat la finalul fierberii acestora, deoarece expunerea de durată la temperaturi înalte poate estompa efectul colorant

- Pentru dip-uri, vă recomandăm imersarea nadei în colorantul nediluat

- Deoarece coloranții noștri au putere mare de colorare, pentru nadele uscate sau semi-uscate, recomandăm adaugarea acestora diluați în puțină apă pentru o mai bună omogenizare

- Viermușii se pot colora prin colorarea hranei/substratului acestora. În cazul în care utilizați colorant pulbere Roșu Măceașă P, acesta trebuie amestecat cu puțină apă, pentru a activa culoarea roșie

- Coloranții Naturali se spală cu ușurință de pe mâini, folosind chiar și apă rece, cu excepția coloranților Verde Mentă, Roșu Măceașă P și Roșu Ardei HLS, care pot păta temporar pielea.

Pentru aceștia, chiar dacă nu există niciun pericol pentru sănătate, recomandăm utilizarea mănușilor de cauciuc

Fire întinse!