Pentru a face nada mai atractivă pentru captura cea mare și, în același timp pentru a nu polua bălțile, lacurile sau râurile, vă oferim coloranții alimentari naturali, care pot fi folosiți de la prepararea nadelor complexe, a dip-urilor, pâna la simpla mămăligă sau la colorarea viermușilor.
Vă recomandăm următorii Coloranți Naturali lichizi hidrosolubili:
Recomandări:
- În cazul în care se dorește colorarea mămăligii sau a altor tipuri de nade preparate la foc, colorantul trebuie adăugat la finalul fierberii acestora, deoarece expunerea de durată la temperaturi înalte poate estompa efectul colorant
- Pentru dip-uri, vă recomandăm imersarea nadei în colorantul nediluat
- Deoarece coloranții noștri au putere mare de colorare, pentru nadele uscate sau semi-uscate, recomandăm adaugarea acestora diluați în puțină apă pentru o mai bună omogenizare
- Viermușii se pot colora prin colorarea hranei/substratului acestora. În cazul în care utilizați colorant pulbere Roșu Măceașă P, acesta trebuie amestecat cu puțină apă, pentru a activa culoarea roșie
- Coloranții Naturali se spală cu ușurință de pe mâini, folosind chiar și apă rece, cu excepția coloranților Verde Mentă, Roșu Măceașă P și Roșu Ardei HLS, care pot păta temporar pielea.
Pentru aceștia, chiar dacă nu există niciun pericol pentru sănătate, recomandăm utilizarea mănușilor de cauciuc
Fire întinse!