COLORANȚI ALIMENTARI NATURALI - HIDROSOLUBILI - PULBERE 

Coloranti alimentari naturali hidrosolubili (solubili în apă) sub formă de pulbere.

Pigmenții prezenți în acest tip de coloranți sunt: Betanină extrasă din Sfeclă Roșie și Acid Carminic extras din Coșenilă (pentru nuanțele de roșu), Beta-Caroten (pentru galben) și complex Sodiu-Cupru Clorofilă provenind din iarbă Festuca Arundiacae si/sau Urzică (pentru verde).

În general, se pot utiliza în orice produs alimentar fără (sau cu conținut redus de) grăsimi, precum băuturi răcoritoare, alcoolice, produse de cofetărie și patiserie, produse lactate, înghețată, dulciuri, preparate din carne, produse de panificație, etc., precum și în produse alimentare în care nu se pot utiliza coloranți lichizi, precum suplimentele nutritive, pre-mixuri uscate, etc.

Pentru a obține nuanțe deosebite, coloranții hidrosolubili se pot combina între ei, fie prin amestec prealabil în puțină apă, fie prin adăugarea lor direct în produs.

Îi puteți achiziționa ambalați în recipiente de 500g și 100g.

Vizibile 1 - 10 din 10 produse
 • Roșu Măceașă P /500g

  Carmin, pulbere hidrosolubilă. ________________________ Prețul afișat (vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA și este valabil pentru o singură unitate de ambalare de 500g.

 • Roșu Măceașă P /100g

  Carmin, pulbere hidrosolubilă.  ________________________ Prețul afișat (vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA și este valabil pentru o singură unitate de ambalare de 100g.

 • Roșu Sfeclă P /500g

  Colorant natural din suc concentrat de Sfeclă Roșie, sub formă de pulbere (pudră/praf). ________________________ Prețul afișat (vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA și este valabil pentru o singură unitate de ambalare de 500g.

 • Roșu Sfeclă P /100g

  Colorant natural din suc concentrat de Sfeclă Roșie, sub formă de pulbere (pudră/praf). ________________________ Prețul afișat (vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA și este valabil pentru o singură unitate de ambalare de 100g.

 • Galben Ananas P /500g

  Beta-caroten, pulbere hidrosolubilă. ________________________ Prețul afișat(vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA și este valabil pentru o singură unitate de ambalare de 500g.

 • Galben Ananas P /100g

  Beta-caroten, pulbere hidrosolubilă. ________________________ Prețul afișat (vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA și este valabil pentru o singură unitate de ambalare de 100g.

 • Verde Spanac P /500g

  Clorofilină (complex Sodiu-Cupru) din iarbă Festuca arundinacae și/sau Urzică, sub formă de pulbere. ________________________ Prețul afișat (vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA și este valabil pentru o singură unitate de ambalare de 500g.

 • Verde Spanac P /100g

  Clorofilină (complex Sodiu-Cupru) din iarbă Festuca arundinacae și/sau Urzică, sub formă de pulbere hidrosolubilă. ________________________ Prețul afișat (vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA și este valabil pentru o singură unitate de ambalare de 100g.

 • Alb Calciu P /500g

  Carbonat de calciu de înaltă puritate, pulbere hidro și lipo dispersabilă. Inlocuitor dioxid de titan ________________________ Prețul afișat(vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA și este valabil pentru o singură unitate de ambalare de 500g.

 • Alb Calciu P /100g

  Carbonat de calciu de înaltă puritate, pulbere hidro și lipo dispersabilă. ________________________ Prețul afișat(vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA și este valabil pentru o singură unitate de ambalare de 100g.