Coloranti Alimentari Naturali 

Coloranti alimentari naturali de cea mai inalta calitate, la cel mai bun pret.

Colorantii nostri naturali sunt fabricati in Uniunea Europeana, de catre companii care acorda maxima importanta cercetarii si dezvoltarii in domeniul colorantilor naturali, companii de top ale caror produse sunt prezente pe tot globul.

Sunt preparati din pigmenti existenti in natura (in fructe, legume, frunze, ierburi, radacini, petale, alge, etc.).

Vi-i prezentam intr-o paleta bogata de culori de baza: rosu, galben, verde, albastru si negru. Aceste culori se pot combina intre ele (hidrosolubili cu hidrosolubili si liposolubili cu liposolubili), pentru a se obtine nuante variate si unice.

Pigmentii care se gasesc in colorantii nostri sunt: Betanina din Sfecla Rosie, Antociani din Morcov Negru, Luteina din flori de Craita, Betacaroten obtinut prin sinteza, Clorofila din Lucerna, iarba Festuca Arundiacae si/sau Urzica, Phycocianine din alga Spirulina Platensis, Carbune vegetal (Carbo Vegetabilis) din plante carbonizate.

Se gasesc sub forma lichida sau pulbere (praf, pudra), hidrosolubili (solubili in materii pe baza de apa) sau liposolubili (solubili in materii pe baza de grasimi) si sunt ambalati in recipiente de 500g, 100g si 30g.

Se pot folosi in orice produs alimentar care necesita colorare, in cofetarie (torturi, prajituri, macarons, cupcakes, icing, fondant, glazuri, topping, creme), patiserie (umpluturi), bomboane, acadele, dropsuri, rahat, ciocolata, bauturi, sucuri, inghetata, mustar, ketchup, panificatie (cozonac, chec, biscuiti, fursecuri, blat de tort), lactate, turta dulce, vata de zahar, pop-corn, preparate proteice, preparate din carne, suplimente nutritive, etc.

Deasemeni, se pot folosi in aplicatii non alimentare, precum cosmetice, momeli/nade de pescuit, pet-food, furaje animale (in special pentru pasari), se pot folosi pentru a inlocui acuarelele de catre copiii mici (fara riscuri in cazul ingerarii accidentale)....si lista poate continua, practic pana la limita imaginatiei.

 • Coloranti Hidrosolubili

  Coloranți alimentari naturali, solubili în medii fără (sau cu conținut scăzut de) grăsimi.

  Se pot utiliza în toate produsele alimentare, precum: preparate de cofetărie (torturi, prajituri, martipan, fondant), dulciuri, băuturi răcoritoare (sucuri, bauturi carbogazoase, bauturi still), băuturi alcoolice, lactate, înghețată, panificație, etc.

 • COLORANȚI LIPOSOLUBILI (SOLUBILI ÎN GRĂSIMI)

  Coloranți alimentari naturali solubili în grăsimi, sub formă lichidă.

  Pigmenții prezenți în acest tip de coloranți sunt Beta-Caroten, Betanină extrasă din Sfeclă Roșie sau complex Sodiu-Cupru Clorofilă provenind din iarbă Festuca Arundiacae, Urzică sau Lucernă. 

  Coloranții liposolubili au ca substanță suport uleiul vegetal de Floarea Soarelui.

  Acești coloranți pot fi utilizați în produse alimentare cu conținut ridicat de grăsimi, precum ciocolata, margarina, sosuri și creme pe bază de grăsimi, în diverse produse de patiserie, în anumite preparate din carne, etc.

  Îi puteți achiziționa ambalați în recipiente de 500g, 100g sau 30g.