Prețuri

Deoarece magazinul nostru este dedicat exclusiv membrilor înregistrați, prețurile produselor nu sunt publice, acestea fiind vizibile doar pentru utilizatorii autentificați.

Aceasta nu înseamnă că prețurile sunt prea mari pentru a fi vizibile public.

Dimpotrivă, garantăm că prețurile produselor noastre sunt foarte competitive, având în vedere puterea lor de colorare și, prin urmare, dozajele reduse.

Deși diferă de la un colorant la altul, în funcție de pigment și concentrație, costul în utilizare al Coloranților Naturali este foarte mic, chiar comparabil cu cel al coloranților artificiali.

Ca un exemplu, costul mediu în utilizare al Coloranților Naturali poate fi de aproximativ 1 - 1.50 Lei per kilogram de produs finit (pentru cei ambalați la 500g) sau 2 - 3 Lei per kilogram de produs finit (pentru cei ambalați la 30g).

Totuși, dacă doriți să aflați prețul unui anumit produs din simplă curiozitate și nu intenționați să ne deveniți client, suntem deschiși să vă transmitem informația.

Pentru aceasta ne puteți scrie prin intermediul formularului de contact iar noi vom încerca să vă satisfacem această curiozitate în cel mai scurt timp posibil.

Informare TVA:

Conform normelor de aplicare a Codului Fiscal, în 13 Ianuarie 2016, toate produsele noastre beneficiază de cota de TVA de 9%.