Despre noi și produsele noastre

   Magazinul nostru de coloranti alimentari naturali a apărut din nevoia de a vă împărtăși culorile naturii, care vor da o nouă imagine rǎsfǎțurilor culinare pe care le preparați cu mult suflet.

   Pe lȃngǎ culoare, veți adăuga  un plus de sǎnǎtate și de siguranțǎ, coloranții noștri fiind fabricați de către cei mai importanți producători Europeni, folosind pigmenți provenind doar din surse existente în natură.

   Pigmenții existenți în coloranții pe care vi-i oferim sunt extrași din fructe, legume, flori, rădăcini, alge; sunt apetisanți ca aspect, eficienți, şi reprezintǎ un beneficiu cert pentru sǎnǎtate. Aceștia pot înlocui cu succes coloranții artificiali, care s-au dovedit a fi  nocivi pentru sănătatea noastră și mai ales a copiilor noștri.

   Pentru a-i pune în temă și pe potențialii noștri clienți care nu activează ca profesioniști în domeniul industriei alimentare, este necesar să menționăm că acești coloranți au termene de valabilitate inițiale de un an sau chiar doi; pentru a le asigura conservabilitate pe întreaga perioadă a termenului de valabilitate, toți producătorii adaugă în compoziția coloranților naturali anumite substanțe suport, în cantități foarte mici, dar absolut necesare pentru stabilitatea lor în timp, deoarece procesele naturale de fermentație sau de dezvoltare a drojdiilor și bacteriilor nu pot fi inhibate decat cu anumite obstacole fizice și/sau chimice. Aceste substanțe suport diferă de la un colorant la altul și sunt menționate pe eticheta fiecărui produs, fără excepții.

   Dacă doriți să cunoașteți orice aspecte referitoare la produsele noastre înainte de a comanda, vă stăm la dispoziție cu plăcere pentru a vă furniza informațiile necesare, telefonic sau pe e-mail. Pentru aceasta, este necesar să fiți membru înregistrat.

   Vă asigurăm că respectăm, atât noi cât mai ales producătorii coloranților, absolut toate reglementările legislative Europene în materie de produse alimentare.

   Garantăm pentru coloranții noștri, că sunt cei mai naturali coloranți alimentari existenți în lume. Mai natural de atât nu există! (sau pot fi doar extractele preparate în bucătăria proprie, care au o putere de colorare incertă și ne-standardizată, cu un termen de valabilitate de câteva zile).

   Aveți posibilitatea de a vǎ eticheta produsele cu mândrie: "NU CONȚINE COLORANȚI ARTIFICIALI!" Această menționare se va dovedi a fi foarte importantă ca parte din reclama dumneavoastră și, cu siguranță, va crește atractivitatea produselor dumneavoastră și va inspira o mai mare încredere clienților, fidelizându-i.

   Legislația europeană s-a modificat în anul 2010, în urma unui important studiu realizat în anul 2007 de Universitatea din Southampton (Marea Britanie), când a intrat ȋn vigoare regulamentul Comisiei Europene 1333/2008 care impune etichetarea unui numǎr de 6 coloranți artificiali (E102 Tartrazina, E104 Galben Chinolina, E110 Sunset Yellow,  E122 Carmoizina, E124 Ponceau 4R, E129 Azorubin) astfel : numǎrul E al colorantului vizat, urmat de mențiunea  "poate afecta negativ activitatea copiilor şi atenția acestora".

   Ştiind despre toate acestea, cât și despre lipsa coloranților naturali de pe piața ingredientelor destinate micilor producători, am decis sǎ creăm acest magazin, pentru a ajuta la menținerea bunului nostru cel mai de preț, sǎnǎtatea noastrǎ şi a copiilor noştri. Este motivul pentru care ne aprovizionăm de la furnizori de top la nivel mondial de coloranți naturali.

   Deasemeni, dispunem de toatǎ documentația tehnicǎ, de conformitate, analize şi, mai mult,  vǎ oferim suport prin specialiști cu experiență îndelungată în domeniul coloranților alimentari naturali, pentru alegerea celor mai bune soluții tehnice şi economice.

   Deşi la prima vedere pot părea a fi ceva mai scumpi decȃt coloranții artificiali, costul coloranților naturali influențeazǎ foarte puțin costul final al produsului dumneavoastră, deoarece dozajele sunt insignifiante ȋn comparație cu alte ingrediente din componența produsului final.

   Ȋn plus, în ceea ce priveşte prețurile afişate (vizibile doar pentru utilizatorii autentificați), ele sunt pentru o singură unitate de ambalare. Pentru clienții cu volume de achiziție mari oferim discounturi importante, contractual.

   Vă invităm să descoperiți culorile noastre prietenoase reamintindu-vă motto-ul nostru: “Natura este cel mai bun ingredient”.

  Deci, „Lasă Natura să-ți coloreze alimentele”!

   Cu drag,

   Echipa Ingredex SRL