Coloranti Hidrosolubili 

Coloranți alimentari naturali, solubili în medii fără (sau cu conținut scăzut de) grăsimi.

Se pot utiliza în toate produsele alimentare, precum: preparate de cofetărie (torturi, prajituri, martipan, fondant), dulciuri, băuturi răcoritoare (sucuri, bauturi carbogazoase, bauturi still), băuturi alcoolice, lactate, înghețată, panificație, etc.

 • COLORANȚI ALIMENTARI NATURALI - HIDROSOLUBILI - LICHIZI

  Coloranti alimentari naturali hidrosolubili (solubili în apă) sub formă lichidă.

  Pigmenții prezenți în acest tip de coloranți sunt: Betanină extrasă din Sfeclă Roșie și Suc concentrat de Morcov Negru (pentru nuanțele de roșu), Luteină extrasă din flori de Crăiță și Beta-Caroten (pentru nuanțele de galben), complex Sodiu-Cupru Clorofilă provenind din iarbă Festuca Arundiacae si/sau Urzică (pentru verde), concentrat de Spirulina (pentru albastru) și Cărbune Vegetal (pentru negru).

  În general, se pot utiliza în orice produs alimentar fără (sau cu conținut redus de) grăsimi: băuturi răcoritoare, alcoolice, produse de cofetărie și patiserie, produse lactate, înghețată, dulciuri, preparate din carne, produse de panificație, etc.

  Pentru a obține nuanțe deosebite, coloranții hidrosolubili se pot combina între ei, fie prin amestec prealabil, fie prin adăugarea lor direct în produs.

  Îi puteți achiziționa ambalați în recipiente de 500g, 100g sau 30g.

 • COLORANȚI ALIMENTARI NATURALI - HIDROSOLUBILI - PULBERE

  Coloranti alimentari naturali hidrosolubili (solubili în apă) sub formă de pulbere.

  Pigmenții prezenți în acest tip de coloranți sunt: Betanină extrasă din Sfeclă Roșie și Acid Carminic extras din Coșenilă (pentru nuanțele de roșu), Beta-Caroten (pentru galben) și complex Sodiu-Cupru Clorofilă provenind din iarbă Festuca Arundiacae si/sau Urzică (pentru verde).

  În general, se pot utiliza în orice produs alimentar fără (sau cu conținut redus de) grăsimi, precum băuturi răcoritoare, alcoolice, produse de cofetărie și patiserie, produse lactate, înghețată, dulciuri, preparate din carne, produse de panificație, etc., precum și în produse alimentare în care nu se pot utiliza coloranți lichizi, precum suplimentele nutritive, pre-mixuri uscate, etc.

  Pentru a obține nuanțe deosebite, coloranții hidrosolubili se pot combina între ei, fie prin amestec prealabil în puțină apă, fie prin adăugarea lor direct în produs.

  Îi puteți achiziționa ambalați în recipiente de 500g și 100g.