Băuturi Alcoolice 

Utilizarea Coloranților Naturali în Băuturi alcoolice

Băuturile alcoolice preparate în casă sunt foarte populare și apreciate.

Uneori, deși sunt preparate din ingrediente de calitate, culoarea acestora nu este cea așteptată. De aceea este nevoie de adaos de coloranți.

Coloranții Naturali sunt cei mai potriviți pentru majoritatea tipurilor de băuturi alcoolice, fie țuică, coniac, whisky, rom, diverse lichioruri, vin sau bere.

Pentru această aplicație, utilizăm Coloranții Naturali lichizi hidrosolubili, din care vă recomandăm:

Pentru Țuică/Palincă:

Pentru Cognac, Whisky sau Rom:

Pentru lichioruri:

  • Verde Mentă (din Clorofilă), pentru a obține diverse nuanțe de verde. Vă sugerăm să amestecați Verde Mentă cu puțin Galben Lămâie, pentru nuanțe de verde-măr. Click aici pentru Verde Mentă
  • Brun Caramel (caramel simplu, de tip A, fara amoniac sau sulfiți), pentru nuanțe maroniu-roșcate de caramel sau ciocolată. Click aici pentru Brun Caramel

Pentru Bere:

  • Brun Caramel (caramel simplu, de tip A, fara amoniac sau sulfiți), pentru nuanțe maroniu-roșcate de caramel sau ciocolată. Click aici pentru Brun Caramel

Pentru Vin roșu:

Colorantul Natural cel mai des utilizat in corectarea culorii vinului roșu este extractul de pielițe de struguri.

Comercializăm acest tip de colorant doar pe bază de pre-comandă, în cantități minime de 25 kg, cu termen de livrare în maximum două săptămâni.

Vă rugăm să ne contactați, telefonic sau pe e-mail, pentru prețuri, dozaje și orice alte informații.

O alternativă viabilă pentru colorarea naturala a vinului roșu este colorantul Roșu Zmeură, un antocian asemănător cu cel din pielițe de struguri. Click aici pentru Roșu Zmeură