Important! Datorită perioadei de concedii, în lunile IULIE și AUGUST 2020, funcționăm doar în zilele de LUNI, MARȚI și MIERCURI, ale fiecărei săptămâni.
Deasemeni, ultima săptămână din August va fi dedicată în întregime concediilor.

COLORANȚI ALIMENTARI NATURALI - HIDROSOLUBILI - LICHIZI 

Coloranti alimentari naturali hidrosolubili (solubili în apă) sub formă lichidă.

Pigmenții prezenți în acest tip de coloranți sunt: Betanină extrasă din Sfeclă Roșie și Suc concentrat de Morcov Negru (pentru nuanțele de roșu), Luteină extrasă din flori de Crăiță și Beta-Caroten (pentru nuanțele de galben), complex Sodiu-Cupru Clorofilă provenind din iarbă Festuca Arundiacae si/sau Urzică (pentru verde), concentrat de Spirulina (pentru albastru) și Cărbune Vegetal (pentru negru).

În general, se pot utiliza în orice produs alimentar fără (sau cu conținut redus de) grăsimi: băuturi răcoritoare, alcoolice, produse de cofetărie și patiserie, produse lactate, înghețată, dulciuri, preparate din carne, produse de panificație, etc.

Pentru a obține nuanțe deosebite, coloranții hidrosolubili se pot combina între ei, fie prin amestec prealabil, fie prin adăugarea lor direct în produs.

Îi puteți achiziționa ambalați în recipiente de 500g, 100g sau 30g.

Vizibile 25 - 34 din 34 produse
 • Concentrat de Spirulina Platensis, hidrosolubil. ________________________ Prețul afișat (vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA și este valabil pentru o singură unitate de ambalare de 500g.

 • Concentrat de Spirulina Platensis, hidrosolubil. ________________________ Prețul afișat (vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA și este valabil pentru o singură unitate de ambalare de 100g.

 • Concentrat de Spirulina Platensis, hidrosolubil. ________________________ Prețul afișat (vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA.

 • Cărbune Vegetal Activ, suspensie hidro-dispersabilă. ________________________ Prețul afișat (vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA și este valabil pentru o singură unitate de ambalare de 500g.

 • Cărbune Vegetal Activ, suspensie hidro-dispersabilă. ________________________ Prețul afișat (vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA și este valabil pentru o singură unitate de ambalare de 100g. 

 • Cărbune Vegetal Activ, suspensie hidro-dispersabilă. ________________________ Prețul afișat (vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA.

 • Colorant natural din caramel simplu (Tip A), lichid hidrosolubil. ________________________ Prețul afișat (vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA și este valabil pentru o singură unitate de ambalare de 500g.

 • Colorant natural din caramel simplu (Tip A), lichid hidrosolubil. ________________________ Prețul afișat (vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA și este valabil pentru o singură unitate de ambalare de 100g.

 • Colorant natural din caramel simplu (Tip A), lichid hidrosolubil. ________________________ Prețul afișat (vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați) include TVA și este valabil pentru o singură unitate de ambalare de 30g.

 • Produs Nou!

  Pipete sterile din plastic gradate, 5 ml - pentru dozat coloranți și alte lichide